A legjobb eszközök — a Targeter alapítóitól!

Belsős anyagok, ingyenes & fizetős szoftverek — egyedileg kiharcolt kedvezményekkel!

Néhány fizetős eszköznél partner linket fogsz találni. Amennyiben ezen keresztül vásárolsz, neked nem lesz drágább, viszont a Targeter működését támogatod vele. Köszönjük!

Belsős anyagok

letölthető könyvek

Üzleti és önfejlesztő könyvjegyzetek

Örökös hozzáférés a világ legjobb önfejlesztő és vállalkozó szakembereinek tudásához.

Üzleti terv minta

1.790 Ft (alanyi adómentes)

Pénzügyi terv minta

1.790 Ft (alanyi adómentes)

Marketing terv minta

1.790 Ft (alanyi adómentes)

Webshop

Shoprenter

A bérelhető webáruház hívei vagyunk. Egyszerű, gyors, olcsó – és használatával a technikai problémák helyett az értékesítésre lehet koncentrálni. Próbáld ki 14 napig ingyen! 10% kedvezmény kupon: SR_ID640_0409TG

Weboldal

WordPress tartalomkezelő

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. A teljes internet 1/3-a WordPressen fut – a mi oldalunk is. Rendkívül egyszerűen használható és nagyon rugalmas.

Sybell tárhely

Több tárhelyet is használunk aktívan, így megvan a szükséges tapasztalatunk. Ha egy gyors, megbízható és szuper ügyfélszolgálattal rendelkezőt keresel, akkor a Sybell-t ajánljuk. 15% kedvezmény kupon: TARGETER

Divi prémium WordPress sablon

Bazsi weboldalán találsz egy Divi tanfolyamot, amihez jár örök életre szóló Divi licence kulcs.
10% kedvezmény kupon: TARGETER

WP Rocket WordPress gyorsító plugin

Egyszerűen és gyorsan beállítható WordPress cache plugin, amire minden weboldalnak szüksége van. A weboldal sebesség az egyik legfontosabb technikai faktor napjainkban – ne spórolj rajta!

Yoast SEO WordPress plugin

Ha WordPress-t használsz, szükséged lesz egy SEO pluginra, ami többek között gondoskodik a technikai megfelelésről és ajánlásokat tesz a tartalom optimalizálásra is. Bőven elég az ingyenes verzió.

Marketing

ahrefs SEO szoftver

A „minden-egyben” SEO eszközkészlet. Készülhet a segítségével organikus forgalom elemzés, versenytárselemzés, kulcsszókutatás, tartalomstratégia, linkelemzés és még sok más. 7 napos próbaverzió csak 7$

MailerLite email marketing szoftver

A kezdőknek legjobb email marketing szoftver a MailChimp MailerLite! 1000 feliratkozóig ingyenes, utána pedig a legjobb árazású termék a piacon. Nincsenek rejtett költségek – mindent tud, amit egy email marketing szoftvernek tudni kell.

Projektmenedzsment

Google Workspace

Gmail-t használunk levelezésre, Drive-ot a fájlok és doksik tárolására. Mindent Google Docs-ban írunk, a táblázatokat Sheet-ben kezeljük. A Naptár és a Google Meet pedig elengedhetetlen a megbeszélésekhez.

Asana projektmenedzsment

Az egyik legjobb online projektmenedzsment szoftver, amit már sok éve használunk. Minden üzleti és magán feladatunkat itt vezetjük, projektekre bontva, határidőkkel és felelősökkel ellátva. Az ingyenes verzió bőven elég.

Slack kommunikáció

A céges kommunikációs eszköz, ahol különböző csatornákat lehet létrehozni. Ezáltal átláthatóan kezelhető minden üzenetváltás és tuti nem veszik el információ. Az ingyenes verzió minden igényt kielégít.

Adózás

KatásLeszek

Egyéni vállalkozóknak a legjobb, KATA adózásról szóló online képzés. 10%-os kedvezmény kupon: TARGETER

Vállalkozói START kurzus INGYENESEN

Minden nap 1 email, 5 napon keresztül. Igényeld, és azonnal érkezik az első email.

Sikeres feliratkozás