Az eszközlista, amit a Targeter alapítói használnak és ajánlanak neked!

Ingyenes és fizetős szoftverek is – egyedileg kihacolt kedvezményekkel!
Néhány fizetős eszköznél partner linket fogsz találni. Amennyiben ezen keresztül vásárolsz, neked nem lesz drágább, viszont a Targeter működését támogatod vele. Köszönjük.

Webshop

Shoprenter

A bérelhető webáruház hívei vagyunk. Egyszerű, gyors, olcsó – és használatával a technikai problémák helyett az értékesítésre lehet koncentrálni. Próbáld ki 14 napig ingyen! 10% kedvezmény kupon: SR_ID640_0409TG

Weboldal

WordPress tartalomkezelő

A világ egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere. A teljes internet 1/3-a WordPressen fut – a mi oldalunk is. Rendkívül egyszerűen használható és nagyon rugalmas.

Sybell tárhely

Több tárhelyet is használunk aktívan, így megvan a szükséges tapasztalatunk. Ha egy gyors, megbízható és szuper ügyfélszolgálattal rendelkezőt keresel, akkor a Sybell-t ajánljuk. 15% kedvezmény kupon: TARGETER15

Divi prémium WordPress sablon

Számtalan WordPress sablon van a piacon, több kiemelkedően jó is van köztük, de ha csak egyet választhatunk: Divi! És még 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adnak. A gombra kattintva pedig 20% kedvezményel veheted meg!

WP Rocket WordPress gyorsító plugin

Egyszerűen és gyorsan beállítható WordPress cache plugin, amire minden weboldalnak szüksége van. A weboldal sebesség az egyik legfontosabb technikai faktor napjainkban – ne spórolj rajta!

Yoast SEO WordPress plugin

Ha WordPress-t használsz, szükséged lesz egy SEO pluginra, ami többek között gondoskodik a technikai megfelelésről és ajánlásokat tesz a tartalom optimalizálásra is. Bőven elég az ingyenes verzió.

Marketing

ahrefs SEO szoftver

A “minden-egyben” SEO eszközkészlet. Készülhet a segítségével organikus forgalom elemzés, versenytárselemzés, kulcsszókutatás, tartalomstratégia, linkelemzés és még sok más. 7 napos próbaverzió csak 7$

MailerLite email marketing szoftver

A kezdőknek legjobb email marketing szoftver a MailChimp MailerLite! 1000 feliratkozóig ingyenes, utána pedig a legjobb árazású termék a piacon. Nincsenek rejtett költségek – mindent tud, amit egy email marketing szoftvernek tudni kell.

Projektmenedzsment

Google Workspace

Gmail-t használunk levelezésre, Drive-ot a fájlok és doksik tárolására. Mindent Google Docs-ban írunk, a táblázatokat Sheet-ben kezeljük. A Naptár és a Google Meet pedig elengedhetetlen a megbeszélésekhez.

Asana projektmenedzsment

Az egyik legjobb online projektmenedzsment szoftver, amit már sok éve használunk. Minden üzleti és magán feladatunkat itt vezetjük, projektekre bontva, határidőkkel és felelősökkel ellátva. Az ingyenes verzió bőven elég.

Slack kommunikáció

A céges kommunikációs eszköz, ahol különböző csatornákat lehet létrehozni. Ezáltal átláthatóan kezelhető minden üzenetváltás és tuti nem veszik el információ. Az ingyenes verzió minden igényt kielégít.

Fontos: Az alapelveket a saját cégem történetén keresztül mutatom be, de ezek bármely iparágra és cégre átültethetőek – legyen az webshop, tanácsadás, vagy online oktatás.

A 7+1 legfontosabb dolog, amit bárcsak megtanítottak volna az első vállalkozásom előtt

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Exkluzív hozzáférés: Kizárólag emailben!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

30 darab extra vállalkozásötlet

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Remélem megmozgatja a fantáziádat és közte lesz a te milliókat érő vállalkozásod alapötlete is.

Extra webshop ötletek

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

INGYENES  VÁLLALKOZÁSINDÍTÁS KURZUS 

Ismerkedj meg a vállalkozásindítás legfontosabb lépéseivel… a saját tapasztalatainkkal kiegészítve.

Ha vállalkozásindításon gondolkodsz, akkor neked ez szuper hasznos lesz. Azonban akkor is tanulhatsz belőle, ha már aktívan vállalkozol.